Mbyllur

I would like to hire a Facebook Marketing Specialist

Ky projekt mori 2 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$188 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
2
Pёrshkrimi i Projektit

hi i need a facebook marketer to help me to setup facebook ads and target my clients of my region for betting/gambling sites

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online