Mbyllur

I would like to hire a Fashion Designer

Ky projekt mori 13 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$6564 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$5000 - $10000 USD
Numri i Ofertave
13
Pёrshkrimi i Projektit

Seeking designer for conceptual line of retro swimwear for men & women

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online