Mbyllur

I would like to hire a Fashion Designer - 21/03/2017 07:42 EDT

Ky projekt mori 2 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹1225 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹600 - ₹1500 INR
Numri i Ofertave
2
Pёrshkrimi i Projektit

gents designer shirt

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online