Mbyllur

Escribir algunos artículos

Ky projekt mori 3 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$3138 ARS.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$450 - $4000 ARS
Numri i Ofertave
3
Pёrshkrimi i Projektit

Necesito terminar un guion solo faltan 5 hojas en un formato de 30 minutos y otro con 25 paginas en un formato de 60 minutos

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online