Hapur

General Labour

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej €583 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€250 - €750 EUR
Numri i Ofertave
3
Pёrshkrimi i Projektit

workers needed for General labor landscaping outskirts of the city.

Aftësitë e Kërkuara
Amsterdam, Netherlands

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online