Hapur

I would like to hire a Grant Writer

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $358 CAD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 CAD
Numri i Ofertave
7
Pёrshkrimi i Projektit

Need assistance writing a grant, need someone with expertise to guide me through the process

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online