Hapur

Build a Interactive Map of town

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej €587 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€250 - €750 EUR
Numri i Ofertave
35
Pёrshkrimi i Projektit

I need developed site like this ones:

[url removed, login to view]

[url removed, login to view]

[url removed, login to view]

These sites are on Bosnian language and i hope so that you know what i need. I've also designed a timplate, purchased from themeforest which can be redesigned and adapted to this project. Also, comes to mind making own appearance...

If anyone have more questions, im here.

Thank you

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online