Mbyllur

Build a Website

Ky projekt mori 24 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹25529 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹12500 - ₹37500 INR
Numri i Ofertave
24
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking web designer and who can write business plan for Soyabean Cultivation & Processing (Nutrela, Panneer & Soya Milk). Before we have to go, web designing first we have to write business plan for Soyabean Cultivation & Processing (Nutrela, Panneer & Soya Milk). Because, thats the only way, how you design website and add what content in website.

Here, first i need business plan from you, for Soya bean Cultivation & Processing (Nutrela, Panneer & Soya Milk). Depending on your business plan i'll assign you design of that website. Attachment contains all info, like that, you have to create business plan. .

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online