Mbyllur

Build a Website

Ky projekt mori 115 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$798 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
115
Pёrshkrimi i Projektit

Crowdfundung site, please name platform or technology you would implement.

Please don't apply with Copy/pasted long letters, just about the business.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online