Mbyllur

Build a Website

Ky projekt mori 109 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€211 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€30 - €250 EUR
Numri i Ofertave
109
Pёrshkrimi i Projektit

I want to make a website like this [url removed, login to view] to my clothing line. I want, not the same, but similar design. I want something like everything white less the words and the logo

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online