Mbyllur

Build a Website

Ky projekt mori 30 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$462 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
30
Pёrshkrimi i Projektit

I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online