Mbyllur

Build a Website

Ky projekt mori 26 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$93 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
26
Pёrshkrimi i Projektit

Hi freelancers,

I want to develop my small website has front end(html) is already done.. only those freelancer bid which have php(Codeigniter) skills . More detail will be share through chat.

Thanks

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online