Përfunduar

Build a Website

Ky projekt u përfundua me sukses nga jamesdole123 për $33 USD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
23
Pёrshkrimi i Projektit

Develop a customizeable store front end

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online