Mbyllur

Build a Website

Ky projekt mori 17 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prejkr3443 SEK.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
kr1600 - kr4800 SEK
Numri i Ofertave
17
Pёrshkrimi i Projektit

A website there you can find information about Sweden

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online