Hapur

Build a Website

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $497 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 AUD
Numri i Ofertave
81
Pёrshkrimi i Projektit

I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

We would like something like www.hereinternational.com.au. The website has to be simply and clean and also include all the information we would like to post online. It has be easy for non-technical people to manage.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online