Mbyllur

Build a Website and an app

Ky projekt mori 89 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$14467 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10000 - $15000 USD
Numri i Ofertave
89
Pёrshkrimi i Projektit

The idea for this website is to allow custoerm to purchase a mobile fixing service, pay for it and get it collected from us, repaireded and shipped back.

The idea of this app is to create a fleet od cellphone repair technicians and to give to the custoemrs an tool where they can book a technician to come to their palce to fix their phones.

And offer the excat same products that is on our website for sale including the customized cellphone cover.

Based on UBER model but for mobile phone fixing need.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online