Mbyllur

Build a Website to showcase my professional life

Ky projekt mori 139 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€473 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€250 - €750 EUR
Numri i Ofertave
139
Pёrshkrimi i Projektit

As the information on LinkedIn is very summarised and somehow not detailed, I have registered my name with the objective to create a website where I could showcase all my past and current professional achievements and negative events possibly affecting my reputation today.

This website needs to have a public section visible to ALL and a private section people I have given then access can view.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online