Përfunduar

Convert Logo to Vector

Ky projekt u përfundua me sukses nga creativeheaven1 për $30 AUD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 AUD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
85
Pёrshkrimi i Projektit

Need a old Logo converted to a new Vector Image

I also need to know the font

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online