Mbyllur

Design a Banner

Ky projekt mori 41 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹237 INR / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹100 - ₹400 INR / hour
Numri i Ofertave
41
Pёrshkrimi i Projektit

We want to design a promotional banner for one of our product.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online