Përfunduar

Design a Logo

Ky projekt u përfundua me sukses nga Zubairahmed7865 për $15 USD / hour për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$8 - $15 USD / hour
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
9
Pёrshkrimi i Projektit

Hey , I need logo design and need it ASAP as you can .

Logo name : The Pamela [url removed, login to view]

TAGLINE : Cultural Center for the Performing Arts

If you provide me

quick service then i have some more work for you in future and abvously i will hire you for my future job . heard from you soon . thanks

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online