Përfunduar

Design a Logo

Ky projekt u përfundua me sukses nga AhsanCreations për kr150 SEK për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
kr70 - kr192 SEK
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
8
Pёrshkrimi i Projektit

I have a ready logo but i want to make som changes.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online