Design a Powerpoint template

 • Statusi Mbyllur
 • Buxheti $30 - $250 CAD
 • Numri i Ofertave 50

Përshkrimi i Projektit

I have an existing listing presentation that I would like to re design and put my new company logo on.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online