Mbyllur

Design a Wedding Logo

Projektin e ka fituar mastasoftware për $18 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
62
Pёrshkrimi i Projektit

I am going to need a professional logo design for my wedding. Required a very cool modern design with professional font. I have some ideas on how it should be but any suggestion on actual trend could be valid.

U zgjodh:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online