Mbyllur

Design project

Ky projekt mori 30 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹1581 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹600 - ₹1500 INR
Numri i Ofertave
30
Pёrshkrimi i Projektit

I need a logo designed. Company name is gracira need a good design blue in color..

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online