Hapur

Design project

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $85 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
46
Pёrshkrimi i Projektit

I need some graphic design. Hello. I am looking to make some t-shirts for an upcoming woman's retreat and I need a few designs. I'm not sure how this website works yet.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online