Mbyllur

Design project

Projektin e ka fituar Shivamf për $500 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 AUD
Numri i Ofertave
49
Pёrshkrimi i Projektit

I need a website re-designed. It does not work on the phone properly. The backend has been created in Wordpress.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online