Mbyllur

Design project

Ky projekt mori 55 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$977 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$750 - $1500 USD
Numri i Ofertave
55
Pёrshkrimi i Projektit

-logo design

-Illustrations

-Posters

-Banners

-T-shirt printing

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online