Përfunduar

Design project

Ky projekt u përfundua me sukses nga husnainameen për £10 GBP për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£10 - £20 GBP
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
51
Pёrshkrimi i Projektit

I need a logo designed. PRO STAR Coventry

Carpet cleaning service and Karcher cleaner hire

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Po kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online