Hapur

Design some Fashion

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $1156 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$750 - $1500 USD
Numri i Ofertave
39
Pёrshkrimi i Projektit

I am opening a tailer shop for ladies in Abu Dhabi United Arab Emirates.

We are going to customize dresses for Arabic Ladies in Abu Dhabi, also we will design some Local dresses for the ladies.

We will also be specialized for Morrocon dresses because it became a trend and popular.

we also want to be recognized by our tailer made design, my wife is actually the designer and its her passion to design beautiful dresses, using the best fabric in town and also supplying the best fabric globally.

We are actually believing it should be a boutique vintage ladies tailor shop. we haven't also decided the name of the shop, so if you can help it will be great. but also we will think of something.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online