Mbyllur

Χρειάζομαι μερικά Σχέδια Γραφικών - 21/03/2017 07:32 EDT

Ky projekt mori 9 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€54 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€8 - €30 EUR
Numri i Ofertave
9
Pёrshkrimi i Projektit

I will need some graphic designers to join our team and work as volunteers in game industry. The volunteers will design 3d graphics for a mobile game.

-Possibility to work in a start-up educational business.

- Best option to gain experience and strengthen your skills

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online