Përfunduar

Get a Website Built

Ky projekt u përfundua me sukses nga monitrix për$180 USD për 6 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Përfunduar Për
6 ditё
Numri i Ofertave
119
Pёrshkrimi i Projektit

Need HTML5 responsive layouts based on designs which will be submitted by us. There will be 8-10 pages. Need only HTML pages that are responsive as well.

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online