Mbyllur

Hire a Web Developer

Ky projekt mori 70 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$2093 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$1500 - $3000 USD
Numri i Ofertave
70
Pёrshkrimi i Projektit

I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

Technology company MSP provider

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online