Mbyllur

Logo Design Services by Crea8ivedesign

Ky projekt mori 42 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$29 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 AUD
Numri i Ofertave
42
Pёrshkrimi i Projektit

I need a logo designed. "Creative of Riders" is the name of the logo. I would like it be whimsical and sweet

its Pvt project already assign to our partner

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online