Përfunduar

Mailchimp newsletter

Ky projekt u përfundua me sukses nga Infimonkdev për €24 EUR për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€8 - €30 EUR
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
31
Pёrshkrimi i Projektit

I need to create a Mailchimp template.

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online