Hapur

Modify some images

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $24 CAD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $50 CAD
Numri i Ofertave
79
Pёrshkrimi i Projektit

Hi,

I am looking for a competent freelancer who can modify some images.

looking for a long term relationship.

Best reputation Lower bid wins

Regards

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online