Mbyllur

Postcard mailer design

Ky projekt mori 14 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$20 USD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$15 - $25 USD / hour
Numri i Ofertave
14
Pёrshkrimi i Projektit

Real Estate agent needs help designing postcard mailer. Will likely lead to campaign including more postcards, simple website, etc.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online