Mbyllur

Sales Page

Ky projekt mori 62 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€142 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€30 - €250 EUR
Numri i Ofertave
62
Pёrshkrimi i Projektit

I need a Sales Page ASAP.

I have all the text (18 word's pages) and an Example.

I just need someone that take that text and put them into a Sales Page template.

I need it for friday (24th march).

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online