Mbyllur

Setup Table Rate Shipping on Magento

Ky projekt mori 17 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£33 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£10 - £20 GBP
Numri i Ofertave
17
Pёrshkrimi i Projektit

Setup Table Rate Shipping on Magento to NOT ALLOW shipping to the following :

Northern Ireland - [url removed, login to view]

Isle of Man - [url removed, login to view]

Isle of Wight - [url removed, login to view]

Isles of Scilly - [url removed, login to view]

Scottish Highlands - AB36-38, AB55-56, FK17-21, IV1-39, IV52-54, IV63, KW1-14, PA21-40, PH19-26, PH30-41, PH49-50

Scottish Islands - HS1-9, IV40-51, IV55-56, KA27-28, KW15-17, PA20, PA41-49, PA60-78, PH42-44, ZE1-3

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online