Web development

 • Statusi Mbyllur
 • Buxheti $750 - $1500 USD
 • Numri i Ofertave 230

Përshkrimi i Projektit

I need a new website. I need you to design and build my online store. Clothing brand

Basic neat n clean website existing theme is fine

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky

Kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online