Mbyllur

Web development

Ky projekt mori 51 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$15192 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10000 - $20000 USD
Numri i Ofertave
51
Pёrshkrimi i Projektit

I want someone to build me a game app

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online