Hapur

Web development -- 2

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $59 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
17
Pёrshkrimi i Projektit

I need a new website. I need you to design and build a website for my small business. I'm looking for someone to do it for free or you can have a share if this website makes money.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online