Mbyllur

Website & IT

Ky projekt mori 20 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹7598 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹1500 - ₹12500 INR
Numri i Ofertave
20
Pёrshkrimi i Projektit

I need a new website. I need you to design and build a landing page.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online