classified website

 • Statusi Mbyllur
 • Buxheti $30 - $250 AUD
 • Numri i Ofertave 121

Përshkrimi i Projektit

i need someone able to create a classified website

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky

Kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online