Mbyllur

I need a new website

Ky projekt mori 57 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹7960 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹1500 - ₹12500 INR
Numri i Ofertave
57
Pёrshkrimi i Projektit

I need a new website. I need you to design and build a website for my small business. Dear I need a website for my online business .

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online