Përfunduar

need a photo changes on wordpress website

Ky projekt u përfundua me sukses nga capitalwebapps për $25 CAD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 CAD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
45
Pёrshkrimi i Projektit

will pay $10 for someone to go onto my wordpress website and change a photo for me

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online