Hapur

I need some Graphic Design

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej £66 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£10 - £95 GBP
Numri i Ofertave
43
Pёrshkrimi i Projektit

redesign of the images (i.e. the background, the main character, the obstacle's and the power ups) to suit the theme of wall street and the stock market.a basic sketch of the apps concept as well as the current design of the application. all the images that need to be re imagined are attached. i am saying as little as possible because those who understand it should understand it quite swiftly.. i do not have the orginal psd files.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online