Mbyllur

I need some Graphic Design for a MailChimp template

Projektin e ka fituar zedworks për $100 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$60 - $150 AUD
Numri i Ofertave
20
Pёrshkrimi i Projektit

I need a 6-10 item mail chimp template designed around a post easter blowout sale. Viewable in mobile as well as desktop. industry is entertainment lighting. We will supply all images and text. I will complete text and final image placement. Prefer short and concise.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online