Mbyllur

I need some sticker design for product

Projektin e ka fituar divyadhakecha1 për $180 SGD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$12 - $30 SGD
Numri i Ofertave
62
Pёrshkrimi i Projektit

Need to create labels for packaging products. You need to create stickers that can be put on our products.

Sticker Size:

3 inch * 4.5 inch

3.2 inch * 6 inch

4.3 inch * 7.5 Inch

If your design ok then we will need to creat 30 design for different product but only 2 design, only item Name and Image will change but that we will handle separately

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online