Mbyllur

website

Ky projekt mori 70 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$488 CAD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 CAD
Numri i Ofertave
70
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are Graphic Design, HTML, PHP and Website Design. I am happy to pay a fixed priced and my budget is $250 - $750 CAD. I have not provided a detailed description and have not uploaded any files.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online