Mbyllur

my website is [url removed, login to view] want to change something More similar to [url removed, login to view] -- 2

Ky projekt mori 41 oferta nga profesionistë të talentuar freelancer me një çmim oferte mesatare prej $1257 HKD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$240 - $2000 HKD
Numri i Ofertave
41
Pёrshkrimi i Projektit

a freelancer create the website , but some not same to [url removed, login to view]

so, l want to hire a pro freelancer help me to change something

pls see the zip first,those have photo to follow

Po kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online